Ékszer ajánló: a Kecske éve, kecskés ékszerek

Egy évvel ezelőtt írtam egy bejegyzést a Ló évéről és összegyűjtöttem néhány lovas, lóval kapcsolatos ékszert. A 2014-es év elején azt jósolták, hogy fel fog fordulni az életünk egy kicsit és nagy ugrások, nagy dolgok történhetnek velünk. Nos? Most már lehet értékelni a jóslatot, hogy kinek mennyire vált valóra.

Nekem nagyon is! :-) Sok minden történt és nagy horderejű dolgok, talán mérföldkövek is.
Csak hogy dióhéjban felvázoljam: megszületett a harmadik gyermekem, vagyis a második fiam. Mivel ő sok mindenben másképp viselkedik mint a testvérei, ezért a gyerekvállalással és neveléssel kapcsolatban is átértékeltem sok mindent. :-)

Sikerült eladnunk a lakásunkat és venni egy családi házat, ami tényleg nagy lépés és sok apró negatív dologgal járt együtt (panel albérletben töltött 5 hónap), de az út persze sosincs gyémánttal kikövezve. Attól még utunk mentén a rögöket fel lehet használni, ha mást nem, szép ékszereket készíteni belőlük... ;-)

Többek között ezek voltak az okok, amiért kb. egy fél évig nem írtam bejegyzést a blogba.
A munkahelyemen is pozitív új fordulatok következtek, aztán sajnos csak tiszavirág életű volt, így mára abból már szinte semmi sincs. Hát ez van...


Az idei év is tartogat érdekes dolgokat. Lássuk is. Tehát a kínai horoszkóp szerint a Kecske éve kezdődik 2015. február 19-étől.

Azt írják, hogy minden álmod valóra válhat ebben az évben, ha te is akarod. Lehet ez valamilyen tehetséged kibontakozása vagy éppen anyagi javak megszerzése. Ha esetleg valami mégsem valósul meg, akkor csakis te magad voltál a gátja annak. A félelmeid, a tétovázásod vagy éppen kiderül, hogy mégsem akarod annyira...

Most pedig lássuk a kecséket. :-) Nem mondanám éppen szép állatnak, nincs benne semmi különlegesen vonzó ahhoz, hogy ékesítsük vele magunkat, de azért nézzük mi kapható. Bak vagy Kecske jegyűek előnyben. :-)

 


Bak csillagjegy medál
Forrás: Anisum

Kecske évében születettek köve a rózsaszín achát
Forrás: SAnima


Forrás: Miniinthebox


Szkíta hegyi kecske
Forrás: Boszika66


Porcelánból
Forrás: Etsy


Gomb bedugós fülbevaló
Forrás: Etsy


Cuki gyűrű
Forrás: Etsy



Hát akkor jövőre ugyanitt, újra megnézem mi valósult meg a jóslatból. Nyomj egy like-ot, ha velem tartasz!
Nektek hogy alakult a 2014-es évetek? Bejött a jóslat? Szoktatok hasonlóképpen elmerengni, értékelni a múltat?
 

Forrás: Kínai horoszkóp

Címkék: , , , , ,