Ékszertrend: gyűrű az ujjpercen és a körmön

Ez ugyan már legalább fél éves furcsaság vagy érdekesség, de azért lehet, hogy van, akinek még újdonságnak számít. Pl. nekem is. :-)


 
Forrás: http://glitterinc.com/2012/07/giveaway-mid-knuckle-rings/



Forrás: http://www.femcafe.hu/cikkek/fashion-beauty/idei-trendorulet-az-ujjpercgyuru

Az ujjpercgyűrűk némelyike kifejezetten tetszik, még talán én is hordanék egyet pár órán keresztül valamilyen alkalom kedvéért. De azt már észrevettem, hogy akinek szép egyenes, hosszú ujjai vannak, azoknak jobban áll ez a fajta ékszer. Nekem rövidek az ujjaim, igaz kb. arányos a tenyeremhez képest, de azért mégis tömzsinek látom. Akárhogy is próbálgatom, valahogy nem az igazi ujjperc gyűrűvel. Esetleg ha még felveszek 1-2 normál méretű gyűrűt mellé...

A legnagyobb hibája ennek a trendnek, hogy nem biztos, hogy kényelmes viselet. Én magamat ismerve azon feszengenék, hogy el ne hagyjam és emiatt nem tudnék másra koncentrálni teljes egészében vagy jól érezni magamat.

Viszont láttam páros gyűrű változatot is. Vagyis a normál méretű gyűrűhöz hozzácsatolt ujjpercgyűrűt is. :-) Ez így biztonságosnak hat és szívesen kipróbálnám. Ki is fogom idővel. :-)


Forrás: http://www.alwayswithlove.com/index.php?main_page=product_info&products_id=44

Van köztetek olyan, akinek van hasonló? Szeretitek? Kényelmes?


Körömgyűrű:



Forrás: http://www.czech-glass-nail-files.com/blog/jewelry/nail-jewelry/



Mit szóltok a körmökön lévő ékszerekhez?


Én azt hiszem ezt a fajtát kihagyom az életemből. A körömfestés sem igazán az én stílusom. Az biztos, hogy szerintem itt is jobb, ha a kevesebb több elve érvényesül.
Szóval ez nekem már sok:


Forrás:http://www.nsmbl.nl/hot-or-not-ringen-om-je-nagels/


Némelyik meg gyűszűre emlékeztet. :-))


Forrás: http://trendyrammy.blogspot.com/2013/06/accessory-spotlight-nail-rings.html


Mondjuk engem az is érdekelne, hogy vajon ezek is könnyen leeshetnek a körömről, mint az ujjperc gyűrűk az ujjról? Aki hord ilyet, az írja meg a tapasztalatait, mert kíváncsi lennék! :-)

Címkék: , , ,